BIO

precis ganska nyss kommit hem från bion, så sjukt jädrans rolig, ;D haha! sommaren med Göran!
Är redan jättetrött eftersom jag har varit uppe tidigt i morse och jobbat, haha. Yes!

Om ni undrar så blev det ett makroobjektiv från Tamron, 70-300mm  :D Lycka!

<3


objektiv

köpte som sagt ett objektiv idag. så gäller det bara att vänja sig vid det, fotade innan men eftersom jag inte var riktigt van gick det sådär  vissa gånger!  nu ska jag fota lite till och sen lägga in alla bilderna på datorn ;) måste platta håret med. bajs.


bara inte redigerat, och inte tagen med det nya objectivet

väder

Så himla tråkigt väder denna dagen har bjudit på.Åkte ner till stan i bara shorts!! det var inte så passande när jag skulle hem på lunch och det regnade :( det fortsatte hela eftermiddagen ochså så var inte så lockande att köra ner till jobbet igen i det vädret. det går inte att kalla detta sommar. Jag hade samma kläder som jag hade i vintras när det var snö ute på mig idag!!! fy vad jag längtar till turkiet,
Imorn hoppas jag på en bra dag för först ska jag till jobbet,(inte så kul), ska gå över och ev köpa ett nytt objectiv, kolla på percingar och på kvällen blir det bio med Linnea och Hampus, mysigt!


<3

baby

var med lynn nu ikväll. vi gick ner till stan och hämtade tandemcykeln och sen cyklade vi runt en massa, nu ligger och nerbäddad under täcket och fryser lite granna. har tagit på mig knästrumpor, eller de slutat mitt på låren så kanske borde kallas bensockar ;D haha- vet inte! nu ska jag kika lite på tv innnan det är dags att släcka och krypa till kojs, ja fast jag är ju redan i sängen men yesyes, Puss

mobil

blev inte mycket jobbat idag. låg och fixade med min nya mobil så jag kom inte till jobbet förens 10 haha, brukar vara där 9. aja. åkte hem och åt köttbullar, potatis och sås! mums ;) nu ska jag fixa vidare med mobilen, tror jag får läsa på lite först ;D haha


[sne och oredigerad bild men det får tålas]

:D

Idag började kasst, turned out great! Började med att vakna, eller var inte riktigt vaken menmen. mamma sa att jag skule jobba hela dagen :o Åkte ner för att jobba runt tio. jobbade och slet fram till lunch då jag först gick till team sportia och beställde en väska och sen åkte jag hemmåt. Lagade jättegod makaroner med falukorv(typ vad jag klarar av). sen slappade jag lite och då fick jag ett samtal ifrån davids. Min mobil som jag hade beställt hade kommit. Så stack ner och fick den. En touchwiz.
Sen åkte jag direkt till jobbet och jobbade vidare. När jag kom hem blev det bara slappa vid tvn. Nu ser jag på Cinderella story så måååste gå, :D

Nine in the Afternoon- Panic! at the disco

HAHAHA


Bästa ever! XD

shopping



du är det finaste jag vet

Idag bar det av till jobbet igen efter en kort helg! måndagar är så himla jobbiga. massa att göra då(och jag kan inte så mycket) haha.
Nu ligger och i alla fall och lyssnar på massa håkan hellström, det är gött! ska gå ner och ta massa vattenmelon för det är så himla gott.
Var på stan innan och letade efter jeansshorts, blev två stycken faktiskt, brabra det eftersom det verkligen behövs i min garderob, eller kanske inte I garderoben men till mig att använda, ah ni fattar! haha.





Puss♥

cykling

innan skulle jag och mamma ta en snabb tur på tandemcyklen och lämna lite saker till Linnea, haha. vi var borta 1 timma! så det blev nog nära en mil  haha! jag har ätit massa vattenmelon och jordgubbar, blev mättt. det stod högt upp i halsen.

teknikens under

blir så himla irriterad på att det ska vara så himla krångligt att koppla grejer och sammtidigt få det att fungera.
häromdagen försökte jag hjälpa min syster att koppla tvn med datorn, gissa hur bra det gick. vi misslyckades totalt.
nu gjorde jag ett försök i att koppla in våran gamla VHS till tvn för att se någon gammal film. men jag är så jäkla otektisk så det klart att jag misslyckades! hahah. asså detta är inte bra.

stan

Idag var jag nere på stan. det var mindre roligt! hade inget flyt alls. Men en sak var ganska rolig, såg att min kamra hade gått från 6999 kr (när jag köpte den) till 8495kr :D haha. den har gått upp 1500 nästan. underbart kändes det faktiskt!
Såg eva och adam när jag kom hem. skitbra!
Nu ska jag snart kolla film på tv4. 21,15 börjar 102 dalmatiner. blev jätteglad när jag såg det! 101 förra lördagen och 102 denna :D nu ska jag ladda med massa snacks och mysa ner mig under täcket,




IKEA

Bilder från Ikea förra söndagen!



SOVA

Vaknade extremt tidigt idag av att min katt stod utanför min dörr och rev på den för att få komma in! sen kunde jag inte somna om. min kropp känner nog av när det ska bli en bra dag. för alla dagar när jag jobbar så är jag så trött så jag skulle kunna sova hela dagen, men på helgen finns det inget att inte gilla! haha.
Nu ska jag snart lägga in bilderna från igår på datan, ska bli jättekul att se hur de blev!
Tack Cecilia som länkade till tävlingen jag är med i! Rösta på mig!

20090724

Lynn har precis gått hem. Såg en film som gick på ettan (!) haha, den var faktiskt helt okej. något med wedding crascher eller nåt ;) haha. Vi har även varit och dammat av den gamla tandemen och cruisat genom stan! ahah. körde ut till havet och tog massa bilder. ska lägga in dom imorn, så räkna med strandpics ;D
Nu ska jag snart sova för jag är sjukt jävla trött!
Imorn blir det kanske stan annars vet jag inte, inte jobba  i alla fall!! Bara en vecka kvar på jobbet nu och det känns sjukt jäääävla skönt :D

Kisses<3

jobba-

Nu har jag inte mycket att göra, jag ska sova snart.
Fy va arg jag var när vi skulle stänga butiken idag.haha! jag försökte bra in cyklar som vi har stående utanför (typ 70st) och kunderna inne i butiken hade fan svårt att akta sig när man kom, pappa hade kunder och mamma stod bara och små snackade med dom. när jag sa att hon skulle hjälpa mig (eftersom klockan var typ 18,20 och vi stänger 18) så sa hon bara att hon kommer snart, YES!
Hann dra in typ 65 cyklar innan mamma och pappa var klara och då var klockan 18,40 !!!!! :O helvete vad sega dom var. och dessutom kom det nya kunder hela tiden! ville bara skrika till dom att vi faktikskt har stängt för länge sen!!!!!
Priset tog i alla fall en tant som skulle köpa cykel till sin son och kom in typ 18,15 ( när jag släpar in cyklarna så förstår jag inte hur de inte kan fatta att det är stängt) och går runt och kollar. sen ringer hon sin son och frågar om han inte hade lust att komma ner och kolla :O!!!!!!!!! Tur för han att han inte gjorde det! haha x)
 Okej, kanske blev ett långt och tråktigt inlägg men guuud va irriterad jag var på mamma sen! haha. nejdå.
Fick dessutom mina shorts idag som ett brev på posten. passade jättebra så dom får nog faktiskt bli bra.
Imorn ska jag vara med sötnosen LYNN<3 länge sen nu. saknar dig!

PUSS PÅ ATT DU ÄR GANSKA SÖT IBLAND FAKTISKT<3


drippdropp

Låter som att duchen står på men så kollar man ut genom fönstret och inser att nej, jag är fortfarande kvar i detta avlånga falukorvsland- SVERIGE!
Regn som står på där utanför och om det inte slutar tills jag ska till jobbet så vet jag inte vad jag gör. cykla ner nu:o kommer vara som en sur katt när jag kommer ner! HAHAHA XD

Jag vill ha värme, sol, MAT<3

läängtaaan

Nu känns längtan lång! ska till Turkiet 3 oktober och nu när sommaren har försvunnit här hemma och regnet tagit plats så kan man inte annat än längta tills man kommer bort från allt och får uppleva värme när den är som bäst!
Tredje gången jag åker dit så vet att det kommer bli hur bra som helst också :D
Längar till allt, frukosten, sola, bada, hotellet, till och med till vattengympan!  haha glömde det vikigaste buffen, HUR MYCKET MAT SOM HELST må jag säga!
Bilder.

Bild från där jag var första året! bar i poolen.

Försökte hitta bilder på det som vi ska till i år men det var typ omöjligt!
Kan det kanske vara detta ? (:

teknik

ligger och kollar runt på olika hemsidor på teknik. Snart börjar tyra banks show, kanske ska se det och sen sticka ner till stan och kolla lite :)

HAHAHA

viker mig av skratt åt denna störda jäkla filmen ;D HAHAHAH XD

http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823

Kom igen nu, snälla alla gå in och rösta! Sök bara på Lydia och klicka på rösta. Det tar bara några sekunder :)
Idag var det ganska slappt att jobba+ att mammis har beställt ett par shorts till mig som troligtvis kommer imorn eller på torsdag ;D yey! nu blir det film på trean- störtkär!


20090720

Jaha, seg dag på jobbet idag då!  att man ens orkar? gör det för en guldpeng så antar att det är det som lockar en till att keep going!
Har bara slappat sen jag kom hem, datan är en människas bästa vän!♥

Glöm inte rösta på min bild är ni söta, kolla inlägget under!
Puss

rösta!


rösta på mig är ni snällaaa (A)

http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823 (öppnas i ett nytt fönster)
Sök på Lydia så kommer samma bild som jag laddat upp i detta inlägget upp!
Tack!


blandade bilder

Bästaste klassen!


Tuffa tjejer på skansen!


Carro och jag på skolavslutningen.


Jag och sandra på skolavslutningen!


Midsommar!

Carro och jag på wheels and wings i fredags!


Botten upp!
(mitt ben ser 7meter långt ut :o)
Nu borde jag nog sova för imorn ska jag ju faktiskt jobba!

slutet

Jaha, då var ddet slutet på helgen nu då. fasen nu måste jag ju jobba imorn, drygt!
ska hyra ut cykel till en kääändis imorn, typ as ballt ju!
Nu står walk the line på på tvn, alla säger att den är jättebra men jag orkar liksom inte riktikt kolla, ser inte bra ut?!
Ikea idag var väl dels roligt, mysigt, hemskt, tröttsamt och helt enkelt inte att stå ut med på samma gång.
familjer ni vet. man funderar på om man verkligen kan vara släkt med dom samtidigt som man älskar dom!
Tål dom inte ibland.
Köpte ialla fall sängkläder, negerbullar, läkerol och massa annat till huset.
Snart ska jag natta mig i mina nya lakan, måste bara kolla när jag börjar jobba imorn,
Det ska inte bli tråkigt!

lydia vill ha en puss!♥

Puss!

Idag blir det en sväng till kollered- IKEA!  ska snart sticka så bäst jag tar på mig tuffa kläder och kanske packar ner kameran? nja.

Modell- Linnea Emanuelsson


Bara för att jag har en sjukt söt syster och inte du!




w&w

denna veckan har inte varit mycket drag i alls. förutom i måndags när jag var på kungs vill säga, fick införskaffat:
-2 små axelbandsväskor, indiska 129:- och bianco 230:-
- Blommiga skor från indiska 149:-
-Två bikiniöverdelar från Gina Tricot 40:-/st
-Bh från Gina Tricot 65:-
- 2 armband, bik bok 50:-och glitter 33:-
Kan inte komma på att jag glömt något nu!
Nu i helgen är det wheels and wings här i varberg så massa raggare+bilar och folk på stan så fest denna helgen, dock pissväder idag (som alltid) så orkade inte gå ut idag. men tvingade med mig c ut igår och det var bäst! tack gumman<3 blev riktigt bra. hemma sent så ganska så trött idag faktiskt.
Ligger och håller mig vaken med 101 dalmatiner och massa melon. korvgott!
Nu är det reklam men börjar nog strax igen, låt mig smacka på mina meloner!

Puss!


jag vill känna att jag lever!

idag har jag asolut inte gjort något alls, mer än att jobba! JOBBA=BAJS.
nu ser jag på en film som går på trean men jag vet inte riktigt vad den heter faktiskt! ;D
Puss!

Kungs!

Nu bär det av till kungsmässan!♥

skrivkramp

orkar inte skriva om allt jag inte har gjort idag. måste använda sista krafterna till att ta på mig pyjamas och sova. jöbbet imorn serru ;Dsen blire kungsmässan för hela slanten!


kanske blir mer bilder sen men just nu tror jag min data helst av allt bara vill sprängas i luften sova!
PUSS♥

jobbajobbajobbajobba

jobbar varje dag nu typ. eller ialla fall måndag till fredag! det är så himla slitsamt på kroppen. är jättetrött när jag kommer hem. då blir man sugen på att sova!
igår tränade jag, 18-21 så jag var helt slut när jag kom hem. äta-duscha-mysteriet på greveholm(coolt)-sova.
idag har jag inte alls gjort något speciellt, stan en sväng och köpte shorts. sen chillat hemma! nu blir det tv och sen sleeeep!

PussPusspussPuss!♥

data,mobil=krångel

ja just det hade krångel med tekniken igår. mobilens skärm blev helt svart och jag fic´k lämna in den på lagning, det var inte lätt det heller. tog med mig fel papper ner till stan och var tvungen att cykla hem och hämta rätt och cykla ner igen när det bara var en kvart kvar tills de stängde! sen fick jag starta om min dator typ 4-5 gånger. haha. nu funkar den bra hoppas jag ialla fall.
Idag är jag med Lynn. vi har spelat massa massa omgångar med UNO ;D det är typ favvis spelet haha. nu äter Lynn!

Puss!

sunes jul

träningsvärk i magen, ryggen, insida lår, ah typ det. gott är det vill jag lova. filmen satt super igår. så himla rolig!
idag jobbade jag, sen äta och sticka ner till Rusta och ÖB, haha! favvisbutiker ska jag säga er! sen har jag bara hängt här hemma och varit allmänt trött. nu ska jag se sunes jul på min lilla bärbara dvd :D


[oredigerad]

sex and the city

började jobbet nio as usuall idag, jobbade till halv 2! sen gick jag och köpte leggins och körde sen hem. åt goood lasange sen tog jag mig en eftermiddags vila och sov en timma innan det ringde ett alarm på mobilen och det var dags att göra sig klar och pigg för träning. var riktigt trött, man blir ju ofta det efter att ha sovit och det är ganska konstigt. man mår liksom illa typ! man jag vaknade till och stack till träningen. två timmar stenhårt och träningvärken sitter som gräddet på moset ;D haha! gottie! nu har jag duschat och ätit och ska lägga mig och kolla på sex and the city the movie! den är ju superbra, det blir underbart att få se den igen! :D



PUSS!

bilder






















Puss!

skrivork

inte orkat logga in och skriva, har varit helt underbart väder ute och då orkar jag inte gå in på datan för mycket! haha. ska lägga in bilderna från stockholm på datan men jag har inte sladden, linnea har den! måste fixa det nu. men jag har börjat jobba nu med och det tar tid+ man blir uttröttad :o sov i en och enhalv  timma idag, det var skönt. sen åkte jag på möte för gymnastiken inför lägret.

Imorn blir det nog träna som gäller. jag dör nog!

RSS 2.0