resa

nåja, stockholms resan med bästaste giirlsen blev helt underbar! massa shopping och allsång på skansen men på tisdagen! mer kommer sen när jag har lagt in bilderna för ni vet, - en bild säger mer än tusen ord! :D
igår var jag med lynn, var nere på stan och då blev det lite mera shopping, :) haha. sen en tur till landet och mötas av en flock kossor som bara ä-ä-älskade oss! tihi.
idag har jag bara varit hemma och så en tur ner till stan och bytte piercingsmycket i min traguspiercing!

stockholm

hemkommen från stockholm, berättar allt senare och så blir det bilder för nu ska jag snart fixa mig och åka ner till stan!
fick en kommentar att jag blivit utavald till en tävling :o så rösta på mig HÄR är ni snälla :)
Puss!

stockholm

yesyesyes, stockholm here i come! hoppas på att jag inte ska gå vilse där i storstaden men jag har ju varit där 3 gånger innan så jag borde känna igen mig lite i alla fall ;D haha!
får väl gå omkring med en stor biffig karta,( ja så stor att den nästan är större än mig faktiskt) och se lite turistaktig ut! men det gillar vi ju såklart (Y)


NU äre fest. ses ¨på stan ;) / Linnea




packa

nu ska jag packa för jag är laddad och nervös på samma gång inför imorn, kan inte fatta att vi redan ska åka, måste handla idag med! jaja, får skynda så jag hinner allt!

teknik0koll

kalla mig oteknisk till 100% men jag skulle precis fixa ny musik till ipoden(eftersom det var typ 1 år sen det gjordes sist)  då försvann all min gamla musik. så jag gick från typ 5000 låtar till 14 låter, underbart på tåget till stockholm på måndag! eller inte.

packa

jag har inte börjat packa typ :o jag är störd! måstemåste, måste göra det nunu, nu ;D haha! nej jag får jag faktiskt lyfta på rumpan och gå för att bestämma i alla fall vad jag ska ha med mig ;) puss på att denna resan ska bli den bästaste!♥

sims

massa timmar med chill framför sims idag, nu vet jag itne vad jag ska göra men jag borde nog kanske börja packa lite inför på måndag!

handlat

nu har jag mamma och pappa precis varit och handlat inför stockholms resan som jag ska på på måndag, tåget går från stationen kl. 05.56 eller något liknande! haha. härligt(Y)
Åt precis en dumle snacks glass, den var gooooO!
Nu ska jag nog spela lite sims, extra cool idag!
underbar kväll igår! guld!

midsommar

var uppe tidigt idag och duchade! ikväll ska jag till en kompis, så blir det grillning och så!
idag kl typ 5 vaknade jag och kunde inte somna, händer ibland och det är så himla irriterande. låg vaken säkert en timma fast jag kände att jag var trött. gick helt enkelt inte att somna. kommer väl somna ikväll istället då! hahahaha.

film

blev inget med den där mr beans holiday! den hackade!!! :( sen skulle jag kolla på någon annan men hade inte lust att se någon av mina filmer, startade en men den var fööööör dålig. får väl se om jag ger mig tills lite senare, kanske lite hey baberiba! haha det är bra, kungafamiljen i alla fall.

DVD

nu ska jag nog lägga mig i sängen med min därbara dvd på magen och titta på film. Det är så himla mysigt! ligga där och kolla på film på världens minsta skärm, kanske inte låter kul men de små söta dvderna är ju faktiskt riktigt charmiga! haha. filmen idag blir mr beans holiday! yey, har bara sett den en gång innan så kommer inte riktigt ihåg den, mysigt!

Imorgon är det äntligen midsommar!


häst


bloggdesign

Har suttit hela dagen och fixat med bloggen, tog en paus för att äta! Ganska nöjd nu faktiskt. Hur tycker ni att det blev ?

foto


   

inga inlägg

Kan lova att jag faktiskt visst skrev i bloggen igår, tryckte spara och publicera men dom kom inte alls med på min blogg! sen när jag kollade i arkivet på de inläggen så hade hälften av all text försvunnit, irriterande! så jag tog bort de inläggen.
fick bli så. lite jobbigt att det krånglar, ingen bra välkommspresent här för mig heller!
Igår gjorde jag i alla fall inte så mycket, tog massa kort och redigerade dom. så var jag på stan en liten stund men hittade inget!
Låt oss se vad denna dagen har att bjuda?




desperet housewifes

kollade precis på desperet housewifes, den tv serien är helt underbar, min favorit! tvåtimmar långt avsnitt idag eftersom det var allra sista för i vår men det kommer såklart tillbaka i höst och det är så man längtar redan nu för att få se vem Mike gifte sig med, hoppas och tror att det var Gaby! Bara vänta och se!
Nu ska jag snart sova,ganska trött!
inget speciellt planerat för imorgon utan får se vad som händer, har alltid massa att fixa i bloggen(fattar inget) och fota kan jag alltid göra, och varför inte träna, kan behövas men det har man ju inte alltid lust till! jag har kanske aldrig det men på söndag kör jag på stenhårt med massa gymnastik! haha, sov gott!


foto

gick för att göra mig en liten lunch, och det fick bli en jättegod kycklingsallad!

Ser så underbart friskt och gott ut med sallad!
Sen gick jag ut och tog massa kort, antar att jag får bjuda er på några!









choklad!




helt underbart väder ute var det, men om jag får säga det själv så borde det bli lite varmare eftersom det trotts allt är sommarlov!

Nu längtar jag till midsommar!

ny blogg

Då har jag fixat en blogg här på blogg.se. Måste jobba lite på designen så den blir supersnygg ny bara!
Har varit  H Ä R innan och bloggat, men ville flytta hit. Var dock lite problem eftersom jag har bloggat här innan och det var svårt att göra en ny eftersom det redan fanns en på min epost. Men jag fixade det och nu ska jag fixa en header till denna nya bloggen!


RSS 2.0