long time ago

ojojoj nu var det verrkligen längesen jag skrev. jag tänkte skriva igår men var så trött efter attt ha varit på kurs hela dagen. idag med. men nu har jag trampettlicens, alltså jag får passa på trampett upp till halvskruv. har passat massa i helgen och det var riktigt roligt så nu är jag laddad att träna våra till eliter med alla nya ideer jag fått ;) haha. nej nu ska jag se på tv och imorn är det skola till 18, kommer behöva mellanmål:D

skola

ligger i sängen och vet inte vad jag ska ta mig till, sjukt jävla uttråkad, haha! börjar inte skolan förens kl 14,05 så det är typ en timma kvar. jaja får la redigera lite bilder och kolla på tv. mina små söta gymnaster har sin första träning idag och den missar jag eftersom jag ska gå i skolan till 18,10 :( det är lite segt men eftersom det är foto så blir det nog bra ändå.

jag saknar dig älskling!

första dagen i ett helvete

Nu börjarde ju skiten igen då, fått uppgift i engelska redan! hahaha, cplärare. Nya året verkar väl bli bra ändå, har ju så roligt med klassen åtminstonde.  nu har jag precis kollat på Linas kvällsbok på kanal 5 och nu börjar so you think you can dance! nice. Imorn börjar jag kl 14,05 med historia, och sen foto fram till kl18,10 :o borde vara olagligt att gå så länge. jaja, foto i allla fall så det blir nog roligt, men måste ta mig till rosenfred bara vilket suger ganska och missar en träning också.

skulle "bygga" en egen ringblix igår, XD gick inge vidare. slant med kniven och skar nagelsmitt itu, haha lite svårt att skriva nu ;D

sista dagen

ja imorn börjar helvetet! YEY! haha. det blir väl helt okej.träffa alla igen ska i alla fall bli sjukt roligt. var nere hos polisen idag :o haha nej jag var där och gjorde ett nytt pass, haha knäckte mig så jävla fult det blev XD fast blev typ 25cm längre än vad det stod på mitt förra ;D sen gick jag och mamma till bikbok som har 75% på ALLT i butiken eftersom de ska stänga. blev ett par jeans inköpta som nu kostade 125kr så det tyckte jag blev ganska billigt :D
allt som vi köpte tillsammans gick från något på 1000 till något på 200 :P wonderful.

23

precis varit och hämtat min cykel som stod hemma hos Linn sen igår. nu ska jag snart få grillat och det ska bli smask!

vem blir inte sugen att bara ta med denna godingen hem?♥







ikväll är det party som gäller, sista helgen innan skolan drar igång!♥

stan

Idag har jag faktiskt rört på mig. och tjockat mig med i och för sig. men gjort något av dagen åtminstonde. Åkte ner till stan och köpte en dörrkikare som jag ska ha till min kamera. sen mötte jag vännerna och vi gick till esspreso house och tog en fika.
klockan är inte alls mycket så jag sätter la mig och redigerar lite bilder :D har lagt in nya bilder idag liksom.


ajaj

Har precis ätit en piggelin, var tvungen att kasta mig på cyklen och köra till affären 5 minuter innan den stängde för att köpa piggelin. sista packet de hade grabbade jag. satte mig på cyklen igen. Var tvungen att ha piggelin eftersom min visdomstand har fått något ryck och gör så jäkla ont så jag nästan vill spy!! imorn blir det nog tandläkaren i alla fall.


19

sprutan igår gick jättebra, inga biverkningar elller något. fast det känndes lite som att han kastade pil i min arm, haha han verkligen satsade och bara högg, efteråt frågade han om han skulle säga till innan han stack, va ? haha. störd var han. "man ska inte skoja om sjukvård för det är bara vi som tycker det är roligt!" sa han. fast ändå skojade han hela tiden.
aja, farmor och farfar är här nu och ska klippa våran buske, jag säger då det! farmor var här igår och då sa mamma att de inte skulle göra det. antar att de inte kunde stå emot nu när de hade köpt en ny sakatör eller vad det heter. hahahaha.


fail

Fail på min nya banner!

design

kom på någonting som kan underhålla mig idag, ska ändra lite i min blogg design :D

skola

Idag vid tvåtiden ska jag till vårdcentralen. annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. går nog ganska fort att gå dit och ta sprutan, typ några minuter bara. snart börjar skolan och jag kan inte kolla på mitt schema längre :( det var helt sjukt bra och jag vill inte att de ska ändra något, i såfall att jag inte måste gå till 18 på onsdagen eftersom vi har träning kl 17! men jaja vi har ju två träningar så får nog allt satsa på att bara gå på en.

nu ska jag redigera lite bilder- denna är oredigead!

i miss you

blev inget vårdcentralsbesök idag, fick inte bokat tiden så det får bli imorn istället. har i alla fall beställt boxen med sällskapsresorna nu, så jag längtar tills den kommer hem till mig!
ligger och kollar på en film- om ödet får bestämma så kan inte skriva!

i really miss you baby♥

vårdcentralen

ska nog snart till vårdcentralen och ta min andra gardasilspruta, lite nervös faktiskt ;)
idag har jag kört runt hela staden och desperat letat efter sällskapsreseboxen, fanns ingenstans inte heller mycket på internet, men hittade den på disczone.se så kanske att jag beställer den sen.
kom på att jag deltog i en veckans blogg tävling och hade inte sett vem som vann ännu, en tjej vann, jag kom två bara en röst under vinnaren, haha. bättre lycka nästa gång får man hoppas!

nu kör vi på 2008 bilderna!

Heaven´s On Fire- Kiss

kräftskiva

igår var jag med Lynn, vi spelade massa sällskapsspel, köpte glass och såg på mamma mia :D köpa glass var det ända som inte riktigt passade till vädret haha. det regnade typ hela dagen. Det var itne så roligt, speciellt inte när det var vårat områdes årliga kräftskiva på kvällen. menmen vi satt ute i ett tält som tur var :)
Idag har jag barabarabara degat hela dagen och det ska jag fortsätta med också! haha. det är gottie.


bild från förra sommaren.

guldkväll

igår blev helt galet roligt, tack allesammans!
slingade dock håret igår och det blev pissgult, that sucks! måste göra det igen innan skolan börjar.
nu ska jag snart vara med Lynn. hon har varit och ätit på stan med sin pappsi så de är påväg hem nu ;)
vet inte riktigt vad vi ska göra sen men kanske köpa glass, blir en piggelin i så fall tror jag för de är sjukt smaskiga, min favvisglass sen jag var liten bebbe. Linnea fick springa till affären varje dag när jag hade vattkoppor och köpa piggelin. haha, jag levde på det :D

Vi tänker på dig baby!
Ge mig sylwesther tillbaka!

hårfärg

Blir aldrig nöjd med min hårfärg nu, gaaaah! jag hade fint innan med utväxt är ju ett litet pytteproblem. blir ju aldrig likadant+ att jag vill faktiskt bli blond nu, så sitter med blondering i skallen och har lite ångest, mitt hår kommer snart ramla av, ahahahaha så jäkla sletet! ;) kommer bli orangest så det skiter sig med.
blev inget inlägg igår, precis när jag tänkt att jag skulle logga in och skriva ett så dog datan ?! vad händer egentligen, min data stängs av av sig själv med jämna mellanrum. det suger.
igår var jag i alla fall hemma hos Maria eftersom hon hade fyllt år. vi åt grillspett och sen åt vi citron/lime sorbet typ. det var i alla fall mycket trevligt.
Denna dagen ägnade jag åt att åka ner till stan och satsa på att bli pank, haha. nej men även om jag inte ville det så lyckades jag nästan. fast riktiga kap,reakap. Det blev ett par guldglittriga skithäftiga short som jag var nära på att köpa til ordenarie pris, så självklart köpte jag dom nu när dom kostade 50lappen. Även ett par serious sally jeansshorts för 80kr. sen en sjarl som hade kostat 199, jag fick den för 24 spänn! typ nästan gratis :O :D
Kollade på massa skor med men när jag hittade några så var det varje gång strl 37 eller 41.


JÄVLIGT ful bild från förra gången jag slingade håret men den bjuder jag faktiskt på! ;D


Imorn blir det fett med party!

segt


ena ögat blev cp.
Ett tecken på att ens dator är seg är att man somnar vid den när den är påväg att stängas av, det hände mig häromdagen bara!

Har bakat kanelbullar idag!

läger

Jag vet att jag var seg på att skriva men igår stängde min dator av sig själv 2 ggr på mindre än en timme !? fy.
lägret var i alla fall jätteroligt och jag hoppas vi får göra om det nästa år igen, kanske två nätter då? hade en liten olycka, två gymnaster krockade på airtracken. en fick ett jack i pannan och fick åka till sjukhuset och limma, och den andra slog ut halva framtanden och fick åka till tandläkaren och limma fast den igen!
det var lite kaotiskt där ett tag men båda kom tillbaka framåt kvällen och mådde bra så det var ingen fara.
annars var det nog bara bra, fast det känndes som alla hade ont i fötterna, kanske bara för att få bandage!? ;) haha!
nu ska jag och mamma snart åka runt och kolla på lite utemöbler och annat trevlligt.




Jag :o





läger

jaha om ni undrar vart jag har varit de senaste dagarna så har jag varit på träningsläger med gymnastiken! fick i tisdags planera om. packade och hoppade in i bilen med linnea. där laddade vi upp med musiken på högsta volym och rally! skulle igentligen åkt i onsdags men linnea behövde lite körhjälp och sällskap! haha. men det var riktigt trevligt.
så blev två halvdagar med linneas gymnaster innan mina småttingar kom. imorn ska jag lägga in bilderna så då berättar jag mer om vårat lilla äventyr.

träning


Nu blir det första träningen på hela lovet med dessa små goingarna :D

rösta

hejhopp! tydligen blivit  nominerad till veckans blogg på missdinas blogg! jätteroligt :) så nu får ni gå in och rösta på mig, jag är blogg nummer 1 :D


KLICK! KLICK! KLICK! KLICK!

Puss på dej!

vart tog den vägen?

fick faktiskt städat mitt rum nyss, eftersom jag inte gjorde det igår bestämde jag mig för att inte sätta på dator innan jag hade städat klart. väl ganska färdig så hittar jag inte musen till min dator -.- inte så bra. så nu ska jag ta katten under armen och kameran under andra och gå ut tror jag ;)


rubrik

Varit med lynn nyss, eller hon gick väl för ½ timma sen! mysig och alltid lika trevilg och rolig väll med dig gullet :D nu ska jag typ bara ligga här och pysa framför datorn innan jag kanske faktiskt borde sova en stund med! det knäppa är att jag var trött innan men nu är jag riktigt vaken :P


gammel bild!



foto


Bestämt mig för att lägga in en bild i varje inlägg jag skriver här på bloggen!
Tummen upp/ tummen ner?

your eyes are the size of the moon

tjoho, nu har jag precis fotat lite! vet inte riktigt vad jag ska göra idag men borde verkligen städa mitt rum! det suger..
ikväll ska jag kanske vara med Lynn, :D

RSS 2.0